Hiša - Prodamo - Slovenske Konjice, Savinjska


BEZINA - HIŠE

Slovenske Konjice, Savinjska
DOGOVORJENA PRODAJA
Novogradnja
ID: 490281008-157
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
170
Velikost zemljišča (m2)
778
Leto gradnje
2015

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na lepi in mirni lokaciji v Slovenskih Konjicah V bližini centra Slovenskih Konjic Prodamo ŠE ENO od niza 9 samostojnih enodružinskih hiš CENA JE ZA HIŠO NA KLJUČ.So energetsko varčne ogrevanje na mestni plin. Grajene so kvalitetno z Isospan zidaki,( naravni okolju prijazni)Vsaka hiša ima tudi dokaj veliko Zemljišče in je s teraso obrnjena proti vzhodu. Hiše imajo tudi talno in radijatorsko ogrevanje. Tlorisne dimenzije hiš so 12 x 9m so dvokapnice pokrite s kritino Bramac. Hiše so v dveh etažah v pritličju je bivalni del površine 85m2 z možnostjo montaže kaminske peči v dnevnem prostoru, v pritličju je tudi wc in tuš kabina. tri hiše so v tretji podaljšani fazi in je cena nižja cca117000eur. Poglejte tlorise za več informacij pa me pokličite.
Poglejte si tudi video predstavitev.

https://www.youtube.com/watch?v=vUqujTIgdzM

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klima
Ogrevanje
Plin
Varnostni sistem
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Ljubica Črešnar - RE/MAX Premium, Celje

031 732 491
Prikaži...
+ 386 (0)3 620 0 590
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov