RE/MAX Commercial - poslovne nepremičnine

RE/MAX Commercial - poslovne nepremičnine Več kot 1,8 miljona strank na leto se pri posredovanju nepremičnin odloči za RE/MAX. Ta številka iz leto v leto narašča, saj smo na področju poslovnega in strokovnega svetovanja v nepremičninski dejavnosti med vodilnimi družbami na mednarodnih trgih.

Novost iz naše ponudbe na slovenskem trgu nepremičninskega posredovanja je svetovanje RE/MAX strokovnjakov na področju poslovnih nepremičnin. Specializirani strokovnjaki vam svetujejo, kako tržiti poslovne nepremičnine, opravijo tržne raziskave, svetujejo pri najemu in prodaji naložbenih nepremičnin, nepremičnin za stanovanjske in bivalne namene ter poslovnih nepremičnin za storitve, industrijo, gastronomijo in trgovino.

Področje upravljanja poslovnih nepremičnin je precej zahtevno. Zanj so potrebna sprecialna znanja in ustrezne izkušnje. Naši svetovalci svetujejo s področij financiranja in kreditiranja, poslovnega načrtovanja, razvoja objekta, pri pripravi tržnih analiz in trženja nepremičnin. Ob tem zagotavljajo zaupnost odnosa in strokovnost.

RE/MAX je za te namene oblikoval lastno blagovno znamko RE/MAX Commercial ali RE/MAX Poslovne nepremičnine, ki jo upravlja izbran krog strokovnjakov, specializiranih za področje poslovnih nepremičnin.

Kot investitorju – ponudniku nepremičnine - vam lahko ponudimo celostno podporo v vseh fazah projekta, od razvoja projekta, izdelave posebnih strategij, tržnih analiz, do trženja, najema ali prodaje.

V primeru, da povprašujete po poslovnih nepremičninah in nepremičninskih storitvah, skupaj z vami opredelimo za vas najprimernejšo nepremičnino ali naložbeni objekt, izvedemo raziskavo nepremičninskega trga in predlagamo optimalno sprejemljivo ceno nepremičnine.

RE/MAX Commercial med ‘Top 25’

RE/MAX Commercial se je po izboru revije National Real Estate Investor magazine’s (Nacionalna revija za investitorje v nepremičnine) uvrstil na elitno lestvico 25 TOP nepremičninskih podjetij na področju poslovnih nepremičnin.

RE/MAX Commercial - poslovne nepremičnine